skip to main
|
skip to sidebar
Mat från grunden.
tisdag 25 maj 2010
Rätt 43 av 50 - Ärtsoppa
Ärtsoppa är kanske den mest lättgjorda rätten hittills. Den består av gröna ärter och sidfläsk som får koka i vatten med lite salt och peppar i ungefär en timme. För den som orkar vänta en timme är det väldigt prisvärt och gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
▼
2010
(53)
▼
maj
(17)
Rätt 49 och 50 av 50 - Inlagd sill och senapssill
Rätt 48 av 50 - Schweineschnitzel
Rätt 47 av 50 - Pytt i panna med pocherat ägg
Rätt 46 av 50 - Spenatsoppa med kokt ägg
Rätt 45 av 50 - Fläskfilé med potatisgratäng
Rätt 44 av 50 - Tomatsoppa
Rätt 43 av 50 - Ärtsoppa
Rätt 42 av 50 - Fläskfilé med tzatziki och tomatsås
Rätt 41 av 50 - Champinjonsoppa
Rätt 40 av 50 - Biff Rydberg
Rätt 39 av 50 - Hamburgare
Rätt 38 av 50 - Köttbullar med brunsås och mos
Rätt 37 av 50 - Vichysoisse
Rätt 36 av 50 - Kycklingsoppa
Rätt 35 av 50 - Pizza
Rätt 34 av 50 - Kyklingpasta
Rätt 33 av 50 - Kycklingklubba med currysås
►
april
(21)
►
mars
(13)
►
februari
(2)
Om mig
Benjamin
Göteborg
Finlandssvensk student vid Göteborgs Universitet med större intresse för än kunskaper i matlagning.
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar