skip to main
|
skip to sidebar
Mat från grunden.
måndag 19 april 2010
Rätt 25 av 50 - Biff Строганов (Stroganoff)
Ännu en väldigt enkel och god rätt. Här steks strimlad oxfilé, skivade champinjoner och lök i smör.
När de fått färg hälls matlagningsgrädde över, och såsen får koka ihop i några minuter. Till sist smaksatte jag kalaset med en tesked dijonsenap.
Jag förstår inte hur så få ord kan beskriva hur man tillreder en rätt som är så mångsidig i smaken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
▼
2010
(53)
►
maj
(17)
▼
april
(21)
Rätt 32 av 50 - Kyckling i senapssås
Rätt 31 av 50 - Lax i ugn
Rätt 30 av 50 - Champinjonomelett
Rätt 29 av 50 - Oxfilé med getost och rotsakspytt
Rätt 28 av 50 - Kalops
Rätt 27 av 50 - Oxfilé med bearnaisesås
Rätt 26 av 50 - Lamm i kål
Rätt 25 av 50 - Biff Строганов (Stroganoff)
Rätt 24 av 50 - Lammsoppa
Rätt 23 av 50 - Pannbiff med lök och mos
Rätt 22 av 50 - Vegetarisk lasagne
Rätt 21 av 50 - Tomat- och fetaostpaj
Rätt 20 av 50 - Crêpes
Rätt 19 av 50 - Lammgryta
Rätt 18 av 50 - Oxfilépasta
Rätt 17 av 50 - Pasta med lax i apelsinsås
Rätt 16 av 50 - Gravad lax med gräddfilssås
Rätt 15 av 50 - Laxsoppa
Rätt 14 av 50 - Beuf Bourgignone
Rätt 13 av 50 - Oxfilé med rödvinssås
Rätt 12 av 50 - Pasta med pesto på torkade tomater
►
mars
(13)
►
februari
(2)
Om mig
Benjamin
Göteborg
Finlandssvensk student vid Göteborgs Universitet med större intresse för än kunskaper i matlagning.
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar